Handelen in ING

Handelen in INGHet mag zo onderhand bekend zijn dat u bij het beleggen kunt kiezen uit bekende en minder bekende aandelen. Handelen in ING is zeker een belegging in één van de bekendere aandelen die u zeer mooie resultaten op kan leveren. Dit komt niet in de laatste plaats doordat ING wereldwijd actief is en daardoor haar resultaten op meerdere markten weet te behalen.

ING aandelen populair

Bij het handelen in aandelen zult u veel keuze hebben uit nog meer verschillende aandelen. In ING aandelen handelen is daar natuurlijk slechts één voorbeeld van maar zeker niet de slechtste optie die u kunt kiezen. Net als bijvoorbeeld bij handelen in Shell het geval is gaat het hier om een oer Hollands aandeel en dat heeft een bijzondere aantrekkingskracht. Het handelen in ING aandelen zal u bijzondere resultaten op kunnen leveren doordat de koers van de aandelen niet echt constant is. Als u het historische verloop van de koers van ING bestudeerd dan zult u zien dat de koers behoorlijk op en neer is gegaan. Dit zorgt er voor dat u bij het handelen in ING goed op moet letten voor welke koers u de aandelen kopen kunt. Het zou immers maar zo kunnen gebeuren dat u de aandelen voor een iets hoger bedrag aan schaft en de koers niet op een korte termijn omhoog zal gaan. Hierdoor zult u natuurlijk langer de aandelen in uw bezit hebben, dit hoeft uiteraard niet erg te zijn zolang de ING aandelen uiteindelijk maar meer waard worden alleen dit kan soms wel een tijdje duren waardoor uw geld vast staat terwijl u wellicht wat meer flexibiliteit wilt hebben.

Geschiedenis ING

Het bedrijf ING heeft een bijzondere geschiedenis waarin het uit verschillende andere bedrijven is samen gegroeid tot het bedrijf dat we nu kennen. Dit bedrijf is ruim twintig jaar geleden ontstaan uit de fusie van Nationale Nederlanden en NBM Postbank Groep. Het handelen in ING betekend natuurlijk dat u belegd in een bedrijf dat samengesteld is uit meerdere onderdelen die oorspronkelijk zelfstandig waren. De oudste onderdelen gaan terug tot het einde van de eerste helft van de negentiende eeuw toen het verzekeringsbedrijf De Nederlanden werd opgericht. De handel in ING aandelen is natuurlijk het handelen in meer dan alleen dit bedrijf maar de fusie in 1963 van de Nationale Levensverzekering Bank en het inmiddels wereldwijd opererende De Nederlanden, heeft de basis gelegd voor het bedrijf dat wij nu kennen. Bij de handel AEX ING aandelen kopen zal ook betekenen dat u belegd in andere onderdelen dan de eerder genoemde onderdelen. De Postbank is in 1986 ontstaan met de privatisering van de Rijkspostspaarbank uit 1881 terwijl tegelijkertijd de Postcheque en girodienst werden bijgevoegd. De uit een fusie in 1927 ontstane NMB Bank is het laatste onderdeel waar u bij handelen in ING in belegd. De laatste twee waren in 1989 al samen gegaan om de vijfde bank van Nederland te vormen terwijl de fusie tot ING het begin was van een imponerend groei proces. In ING aandelen handelen is nu een belegging is een bank verzekeraar van wereld formaat.

Bekendheid in vele landen

Met ruim honderd duizend medewerkers in ruim veertig landen bedient de ING ruim vijfentachtig miljoen klanten. Uiteraard kunt u bij handelen in AEX aandelen ook die van ING aanschaffen maar ook is de bank genoteerd aan de beurzen van Brussel en de New York Stock Exchange. De enorme groei waardoor het handelen in ING een zeer interessante belegging is geworden is gepaard gegaan met meerdere overnames van andere banken en verzekeraars. De groei is het bedrijf uiteindelijk ook bijna fataal geworden, de internationale financiële crisis heeft ook de ING in problemen gebracht waardoor het met miljarden steun van de Nederlandse overheid overeind moest worden gehouden. Het handelen in ING aandelen was daardoor even een zeer risicovolle investering maar de problemen hebben ook kansen opgeleverd. De onder meer door voorwaarden van de Europese Unie voor de steun opgelegde maatregelen zorgen er voor dat het bedrijf nu geherstructureerd wordt. De handel in ING aandelen zal uiteindelijk betekenen dat u belegd in een bank terwijl de verzekeringsactiviteiten worden verzelfstandigd en andere onderdelen worden afgestoten of zelfs gestopt. Dit klinkt nogal als en operatie en dat is het natuurlijk ook als u bedenkt dat ING het derde bedrijf van de AEX index is. Het handelen in ING zal hierdoor uiteindelijk echter wel een veel solidere belegging worden. Wat het effect op de koers van het gereorganiseerde bedrijf zal zijn moet uiteraard nog blijken maar de vooruitzichten zijn gunstig. Bij de aandelen handel AEX ING aandelen kopen zal mede door de invloed van de Nederlandse en Europese overheid een stabielere belegging worden als de verwachtingen uitkomen.

Op zoek naar een betrouwbare broker, bank of financiële dienstverlener

Uiteraard zult u voor het beleggen in deze en andere populaire aandelen wel op zoek moeten naar een broker, bank of andere financiële dienstverlener die betrouwbaar en bij voorkeur goedkoop is. Het handelen in ING, kunt u bijvoorbeeld doen bij de broker die u op deze pagina zult vinden. Natuurlijk kunt u ook zelf op zoek gaan naar een aanbieder waar u de aandelen aan kunt schaffen maar als u goedkoop handelen in aandelen wilt dan moet u niet verder zoeken. Bij de broker die u hier kunt vinden kunt u de ING aandelen voor een prijs aanschaffen die bepaald wordt door de koers van de aandelen en waar u geen extra kosten bij in rekening gebracht krijgt. Het feit dat u geen extra kosten in rekening gebracht krijgt heeft alles te maken met de unieke manier van werken van deze broker. Het feit dat u bij het handelen in ING niet zelf de aandelen in uw bezit krijgt en door de hefboom slechts een deel van de waarde van de aandelen hoeft te investeren terwijl u wel de volledige opbrengst uitgekeerd kunt krijgen, zorgt er voor dat het een zeer interessante optie is. Handelen in ING aandelen zal daardoor al snel binnen bereik komen waardoor ook u mooie resultaten kunt behalen. Wacht dus niet langer en neem snel een kijkje bij de broker die u hier kunt vinden en zie wat u met de handel in ING aandelen voor winst kunt behalen.

Back to Top